به دنبال حضور گروه بین المللی پارس پندار نهاد در نمایشگاه کیش اینوکس 2023، رسانه فردای اقتصاد با دکتر ماکان آریا پارسا، مدیرعامل این گروه بین المللی با موضوع توسعه کسب و کارهای فراسرزمینی به گفت وگو پرداخت.
رسانه فردای اقتصاد، از رسانه های سرآمد کشور در حوزه بازار سرمایه، در آخرین روز از حضور گروه بین المللی پارس پندار نهاد، برترین و بزرگترین مرکز توسعه فرانچایز بینالمللی، در نمایشگاه “کیش اینوکس 2023” که در تاریخ 15 تا 18 آبان ماه 1402 در مرکز نمایشگاه های بین المللی کیش برگزار گردید، با دکتر ماکان آریا پارسا، مدیرعامل گروه بین المللی پارس پندار نهاد با سرفصل اقدامات و دستاوردهای این شرکت در محوریت با اقتصاد کلان کشور در حوزه بین الملل و چگونگی توسعه کسب و کارهای ایرانی در سایر کشورها مصاحبه نمود.
ارائه تاریخچه ای از گروه بین المللی پارس پندار نهاد توسط مدیر عامل آن
ابتدا دکتر ماکان آریا پارسا توضیح مختصری از تاریخچه فعالیت گروه بینالمللی پارس پندار نهاد ارائه نمود و به چگونگی شکل گیری آن در سال 1387 با هدف آموزش الکترونیک یا مجازی، با بهره برداری از الگوهای کشورهای پیشرو در این زمینه، به دلیل حضور و تحصیل وی در این کشورها اشاره کرد. همچنین اضافه نمود پس از شروع و الزام آموزش بر خط در دوران کرونا، در همکاری با دانشگاه های معتبری مانند امیرکبیر و پیام نور، آموزش های خود را توسعه داد.
توضیحاتی راجع به خدمات گروه بین المللی پارس پندار نهاد
در ادامه قبل از پاسخ به سوال فردای اقتصاد در مورد خدمات گروه بین المللی پارس پندار نهاد، از برخی کشورهای پیشرفته یاد نمود که در سراسر دنیا به اشکال گوناگون سرمایه گذاری کرده و از این طریق رشد اقتصادی چشمگیری را برای کشورهای خود فراهم نموده است. در صورتیکه ایران علیرغم وجود پتانسیل های اقدام در این زمینه و وجود دسته بندی گروه صادرات فرانچایز در سرفصل مرکز توسعه و تجارت ایران، این موضوع را به طور گسترده مد نظر قرار نداده است. او نتیجه بلند مدت انجام چنین حرکتی را قدرت بیشتر در حوزه اقتصاد بین الملل و ناتوانی دیگر کشورها در ایجاد و اعمال تحریم خواند. دکتر آریا پارسا توضیح داد در چند سال اخیر عمده فعالیت پارس پندار نهاد به طور کلی در عرصه توسعه فرامرزی کسب و کارها بوده و گام های موثری در این مسیر برداشته است. بدین ترتیب که اکنون سابقه ایجاد شعبات بین المللی بیش از صد شرکت داخلی را با در نظر گرفتن حداقل هزینه ها در کشورهای مختلف در کارنامه دارد.
دکتر آریا پارسا سپس 3 عنوان از خدمات اصلی پارس پندار نهاد در این زمینه را بدین شرح اعلام کرد:
- ثبت ایده های استارتاپی در سامانه های مرجع بین المللی و اجرای آن در کشورهای دیگر علاوه بر ایران که به منظور حفظ و حمایت از ایدههای نوآورانه انجام شده و بهره مندی از درآمد دلاری و ارزآوری برای کشور ایران را به دنبال دارد.
- ثبت شعبهای از یک کسب و کار ایرانی در کشورهای دیگر که برای معرفی کالا یا خدمات آن شرکت انجام می شود. با توسعه فراسرزمینی یک کسب و کار و به دنبال آن کسب تجربه های نو و انتقال آن ها به ایران، شرایط توسعه در کشور ایران نیز فراهم خواهد شد. علاوه بر این امکان توسعه صادرات صنایع ایران و ارزآوری برای کشور ایجاد می گردد.
- تأسیس یک کسب و کار در یک کشور دیگر که شعبه ای هم در ایران ندارد. با بررسی پتانسیل و نیاز کشور مقصد میتوان اقدام به راه اندازی مشاغلی کرد که به جز درآمد ارزی حاصل شده، جهت انتقال تکنولوژی روز دنیا از کشورهای توسعه یافته به کشور ایران و روند افزایش قدرت ایرانیان در سراسر جهان در طولانی مدت بسیار مفید واقع خواهد شد.
تشریح موفقیت های گروه بین المللی پارس پندار نهاد
دکتر ماکان آریا پارسا صحبت خود را با اعلام موفقیتهای کسب و کارهای توسعه یافته توسط گروه بین المللی پارس پندار نهاد در خارج از کشور و نتایج مثبت آن به پایان رسانید و موضوع جهانی شدن را دارای اهمیت بالا و گریز ناپذیر دانست. وی توسعه کسب و کارهای فراسرزمینی و غیرمقیم را با توجه به آوردهای که هم برای صاحب کسب و کار و هم برای اقتصاد کشور دارد پدیدهای ” ضد مهاجرت ” تلقی نمود که منجر به ارز آوری و توسعه اقتصادی و افزایش سطح تکنولوژی کشور خواهد شد.
لینک خبر: