مختصری راجع به دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر ماکان آریا پارسا که در اصفهان متولد و بزرگ شده است، یکی از شخصیت های برجسته و موفق جامعه ایرانی محسوب می شود. ایشان ابتدا در رشته مهندسی صنایع مدرک کارشناسی خود را کسب کرد.
سپس به تلاش برای ارتقاء دانش خود پرداخت و مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته مدیریت MBA از دانشگاه امیرکبیر و اشتنبایس آلمان به دست آورد. همچنین او به پژوهش در حوزه کارآفرینی علاقهمند شده و موفق به اخذ مدرک دکترای کارآفرینی خود از دانشگاه آزاد اسلامی شد. سپس مدرک پسا دکتری خود را با موضوع کارآفرینی با رویکرد آینده پژوهی در عصر متاورس از همین دانشگاه اخذ نمود. ایشان در حال حاضر دانشجوی مقطع پسا دکتری دانشگاه تهران هستند و قصد دارند مدرک پسا دکتری دیگری با موضوع ژئوپلیتیک کارآفرینی از این دانشگاه اخذ نمایند.
در جایگاه خود به عنوان یک کارآفرین و مدیر، دکتر آریا پارسا به عنوان بنیان گذار گروه بین المللی پارس پندار شناخته شده است و در حال حاضر به عنوان مدیرعامل و رئیس هیات مدیره این مجموعه فعالیت می کند. فعالیت های او در زمینه های مختلف مدیریتی، بازاریابی و ارتقاء فردی، به عنوان راهنما و راهبر برای بسیاری از جوانان و فعالین این حوزه ها شناخته شده است.
هنر، موسیقی و طراحی لباس، بخش های جدانشدنی از ماکان آریا پارسا
آریا پارسا، به عنوان یکی از شخصیت های برتر کارآفرینی در ایران، فعالیت های گسترده ای دارد که شامل هنر، موسیقی و طراحی لباس می شود. در زمینه موسیقی، آریا پارسا خود را به عنوان یک خواننده و ترانه سرای حرفه ای نشان داده و آهنگ های زیبا و احساسی را با عنوان هایی همچون یلدا، مژده، سنگ صبور، چهارشنبه سوری، نوروز، شب تولدم، بی گناه، نفس و قطب شمال منتشر کرده است. ایشان به تازگی از آلبوم موسیقی خود با نام قطب شمال رو نمایی کردند که با استقبال خوبی از سوی علاقه مندان موسیقی رو به رو شد.
همچنین، علاقه مندی دکتر ماکان آریا پارسا به هنر و طراحی لباس نیز قابل توجه است. وی با طراحی های خلاقانه و منحصر به فرد خود، استایل و شخصیت خود را در لباس هایی که طراحی می کند، به نمایش می گذارد. از طرح های زیبا و جذابی که او ارائه می دهد، می توان به ترکیب رنگ ها، الهام گرفتن از المان های فرهنگی و نوآوری در الگوها و برش ها اشاره کرد.
بازی در سریال قطب شمال
سریال قطب شمال که به تازگی از پلتفرم فیلیمو پخش شد با سرمایه گذاری گروه بین المللی پارس پندار نهاد ساخته شد. این سریال داستانی جذاب و درگیر کننده برای مخاطب دارد. تجربه بازیگری ماکان آریا پارسا برای نخستین بار در این سریال، به عنوان یک وکیل، نکته ای جالب و جذاب است که توجه همه را به خود جلب کرد. بسیاری از علاقه مندان معتقدند که بازی ماکان آریا پارسا در این سریال قابل قبول بوده و می توان برای ایشان آینده درخشانی را در این حوزه متصور بود. فرزاد فرزین، نازنین بیاتی، آناهیتا درگاهی و امیر حسین فتحی از دیگر بازیگران این سریال بودند که با بازی حرفه ای خود، نقش بزرگی در موفقیت سریال قطب شمال ایفا کردند.
۱۰ نکته از ماکان آریا پارسا درباره موفقیت در کسب و کار
راهاندازی کسبوکار اقدام بزرگی است که میتواند سرنوشت شما را تغییر دهد. اگر به دنبال راهاندازی کسبوکار هستید، قبل از شروع کار خود باید به تمامی جوانب کار فکر کنید، سپس برای کسبوکار خود تصمیمگیری نمایید. وقتی هدف نهایی خود را از راهاندازی کسبوکار جدید بررسی کردید، باید به دنبال راههایی باشید تا کسبوکار شما را راه بیندازد و باعث توسعه کسبوکار شما شود.
شاید در ابتدای راه به دنبال شنیدن توصیههایی از جانب دیگران هستید. نکات بسیار زیادی برای راهاندازی یک کسبوکار جدید وجود دارد که ممکن است برایتان گیجکننده باشند و ندانید که باید از کدام نکات پیروی کنید. راهاندازی یک کسبوکار شخصی، فرایندی است که شما در طی انجام آن کمکم چیزهای مورد نیاز را فرا میگیرید. اما هرچه در ابتدای کار خود تصمیمات هوشمندانهتری بگیرید، شانس بیشتری برای موفقیت شما وجود دارد.
ماکان آریا پارسا کارآفرین موفقی است که از ۱۰ رازِ راهاندازی یک کسبوکار موفق پرده برداشته است.
۱۰ راز راهاندازی کسبوکار موفق از زبان ماکان آریا پارسا
با هم برخی از مهمترین رازهای راهاندازی یک کسبوکار موفق را از زبان یک کارآفرین نمونه، ماکان آریا پارسا، بخوانیم:
حالا بهترین زمان ممکن برای شروع کار است
تجارت در گذشته بسیار متفاوت بود و هر کسی نمیتوانست کسب و کار خودش را راهاندازی کند. اما حالا اوضاع تغییر کرده. دیگر موانع کمتری برای ورود به بازار وجود دارد. نیازی نیست که حتما تعدادی سرمایهگذار یا حتی یک فروشگاه واقعی داشته باشید. امروزه شما میتوانید کسبوکار خود را از صفحات اجتماعی آغاز کنید.
نیازی نیست که در تجارت حرفهای باشید
اصلاً لازم نیست که مدرک ارشد مدیریت کسبوکار داشته باشید و نیازی نیست که حتماً فرد خاصی باشید تا بتوانید کسبوکار خود را آغاز کنید. امروزه تعداد «کارآفرینان اتفاقی» خیلی بیشتر از تعداد افرادی است که با یک هدف خاص به سراغ راهاندازی یک کسبوکار رفتهاند.
یک مشکل را حل کنید
هدف از وجود مشاغل این است که به مردم کمک کنند، بنابراین کسبوکار شما نیز باید بتواند یکی از مشکلاتی که افراد با آن روبرو هستند را حل کند. به این فکر کنید که کسب و کار شما چه نیازهایی را برآورده میسازد، چه مشکلاتی را حل میکند و چرا مردم باید به کسبوکارتان اهمیت دهند. اینها همان ارزشی هستند که شما به واسطه کسبوکار خود ارائه میدهید و همان چیزهایی هستند که قرار است برایشان بازاریابی کنید و در نهایت نیز از آنها درآمد دریافت خواهید کرد.
با همان چیزهایی که فعلا در دسترس دارید، کار خود را آغاز کنید
اگر هزینهها را پایین نگه دارید، شانس کسب درآمد خود را افزایش میدهید و بنابراین کسبوکارتان شانس بیشتری برای موفق و پایداری خواهد داشت. یک روش عالی برای کاهش هزینهها این است که کارتان را با داشتههای خود آغاز کنید. اگر از قبل میدانید که برای کسب و کار خود به چه چیزهایی نیاز دارید، خود را به چالش بکشید و تا جایی که ممکن است کار خود را با همان چیزهایی که در حال حاضر در دسترس دارید آغاز کنید.
در ابتدا کسبوکار خود را ساده آغاز کنید
اگر شما نیز مانند بسیاری از کارآفرینان، دارای یک ایده تجاری هستید و میخواهید آن را اجرا کنید، مراقب باشید که زیادی به ایده خود شاخ و برگ ندهید. زیرا ممکن است در نهایت به تولید یک محصول گرانقیمت و پیچیده برسید که هیچ کس مایل به خرید آن نیست.
شما به عنوان بنیانگذار یک کسبوکار نوپا، باید سعی کنید کار خود را از چیزهای کوچک شروع کنید. ابتدا یاد بگیرید که ایده کسبوکار خود را آزمایش کنید. این کاری است که بسیاری از کارآفرینان مثل ماکان آریا پارسا انجام داده و به نتیجه خوبی رسیدند.
کار خود را با تولید یک کالا یا خدمات ساده و با کیفیت آغاز کنید. یک ایده تجاری موفق باید وعدههای ارائه شده به مشتریان را برآورده سازد و از انتظارات آنها کمی فراتر رود.
مبادله کالا با کالا میتواند بهترین دوست شما باشد
برای فعالیتهایی که خودتان نمیتوانید و نباید انجام دهید، با دیگران مبادله کنید. شما چیزی دارید که مردم به آن احتیاج دارند و مردم چیزی دارند که شما به آن نیاز دارید. حتماً برای استعدادهای ارزشمند خود اعتبار قائل شوید و از مبادله آنها با استعدادهای دیگران، نترسید.
با کسبوکار خود به عنوان یک کسبوکار رفتار کنید
سرگرمی و تجارت دو مقوله کاملا متفاوت هستند. کسبوکار به شما پول میرساند اما سرگرمی برای شما هزینه دارد. اگر چه که این مسئله بسیار ساده به نظر میرسد، اما بسیاری از افراد از این واقعیت غافل میشوند.
بنابراین اگر میخواهید سرگرمی خود را به یک کسبوکار تبدیل کنید، باید با آن مانند یک تجارت رفتار کنید. این امر با تشخیص و پذیرش این واقعیت محقق میشود که یک کسبوکار باید برای شما پول ایجاد کند.
کسبوکار خود را به دیگران معرفی کنید
یکی از چالشهای پیش روی بنیانگذاران کسبوکارهای جدید این است که نمیدانند چگونه باید محصولات یا خدمات خود را بفروشند. به اشتراکگذاری کسبوکار خود با جهان، به ویژه در هنگامی که تازهکار هستید، میتواند بسیار ترسناک باشد.
اگر نگران این هستید که مردم درمورد کسب و کارتان چه فکر میکنند، باید بر این نگرانی غلبه کنید. اگر نتوانید مصرفکنندگان را متقاعد کنید که از شما خرید کنند، نمیتوانید درآمد کسب کنید. اگر واقعاً به دنبال موفقیت کسبوکار نوپای خود هستید، باید خجالت را کنار بگذارید.
داشتن یک برنامه، امری ضروری است
در هنگام شروع کار خود، به انتهای آن بیاندیشید. وقتی برنامهای برای کسبوکار خود نداشته باشید، ممکن است پریشان و دلسرد شوید. به تمام جزئیات کسبوکار خود بیاندیشید و اصول عملکرد خود را نیز مشخص کنید. داشتن یک برنامه مشخص به شما کمک میکند تا تمرکز و کنترل خود را حفظ کنید و از کسبوکارتان لذت ببرید.
بر ترسهایتان غلبه کنید
بسیاری از مردم رویای شروع یک کسبوکار را دارند، اما فقط بخاطر ترسهایشان به سراغ آن نمیروند زیرا حس میکنند که «آمادگیاش» را ندارند. کارآفرینان موفق هر روز و در هر مرحله از کار خود با ترسهای واقعی روبرو هستند، اما به هر حال کار خودشان را انجام میدهند. اگر منتظر هستید تا آمادگی راهاندازی یک کسبوکار را پیدا کنید، هرگز آن را راهاندازی نخواهید کرد. این آمادگی فقط یک افسانه است، شما باید بر ترسهای خود غلبه کرده و کار خود را انجام دهید.
در ویدیو زیر دکتر آریا پارسا یکی از دلایل شکست را تشریح می کنند.
چگونه مثل ماکان آریا پارسا یک کسبوکار اینترنتی راهاندازی کنیم؟
راهاندازی کسبوکار اینترنتی رؤیایی است که بسیاری از افراد در سر دارند. هرچه بیشتر میگذرد موج استارتاپها و کسبوکارهای اینترنتی بزرگ و بزرگتر میشود. تقریباً میتوان گفت همه ما روزانه حداقل یکبار با تبلیغ یک وبسایت یا اپلیکیشن مواجه میشویم که در حال فروش کالا یا خدمات خود به مخاطبان است.
اگر به اندازه کافی با حوزه کسبوکارهای اینترنتی آشنا باشید احتمالاً به خوبی میدانید که کسبوکارهای بزرگ در این حوزه درآمدهایی چند صدمیلیونی و حتی میلیاردی دارند و دقیقاً شنیدن همین درآمدها باعث شده تا افراد بسیار زیادی به سمت این حوزه هجوم بیاورند.
عدهای از این افراد از سرمایهداران بازارهای سنتی هستند و عدهای دیگر جوانانی که میخواهند به شیوهای نوین کارآفرینی کنند و کسبوکار خود را راهاندازی کنند.
دکتر آریا پارسا پس از اینکه در سال ۱۳۸۸ یک مرکز آموزش تأسیس کرد سپس همواره در تلاش بود که کسبوکار خود را به کمک بستر اینترنت توسعه بدهد. چرا که با اهمیت آن بین مردم و افزایش استفاده افراد از پلتفرمها و شبکههای مجازی، لازم میدانست که به نوعی کسبوکار خود را رشد دهد. اگر شما هم میخواهید که به صورت اینترنتی و آنلاین بازاریابی کنید میتوانید شروع کنید.
مراحل شروع کسب و کار اینترنتی چگونه است؟
یکی از مدلهای خوب برای راهاندازی کسبوکار اینترنتی را میتوان به طور خلاصه اینگونه بیان کرد:
- یک نیاز را بیابید و هدفتان برطرف کردن آن نیاز باشد (یک بازار پیدا کنید و یک محصول برای فروش به آن بازار داشته باشید)
- یک سایت با رابط کاربری مناسب بسازید
- محتوایی تولید کنید که مخاطب را به مشتری تبدیل کند
- از موتورهای جستجو و سایر راهها ترافیک جذب کنید
- به عنوان یک شخص متخصص در زمینه کاریتان اعتبار کسب کنید
- مشتریان و مخاطبینتان را با ایمیل پیگیری کنید
- درآمدتان را با پیشنهادهای بهتر افزایش دهید
هر فرد، چه یک تازهکار باشد و چه یک شخص حرفهای، میتواند از این گامها برای راهاندازی کسبوکارهای کوچک و بزرگ آنلاین استفاده کند.
در ضمن بهتر است بدانید که کسبوکارهای اینترنتی بسیار سریع تغییر میکنند و میتوان گفت یک سال در اینترنت معادل ۵ سال زمان در دنیای واقعی است. اما اصول و قواعد راهاندازی کسبوکار اینترنتی تغییر زیادی نخواهد کرد.
ماکان آریا پارسا درباره راهاندازی یک کسبوکار چه میگوید؟
راهاندازی یک کسبوکار میتواند یکی از هیجانانگیزترین کارهایی باشد که تابهحال انجام دادهاید. بسیاری افراد قبل از شما موفق به انجام این کار شدهاند، اما به خاطر داشته باشید که تعداد زیادی از کسانی که در این مسیر قدم گذاشتهاند نیز با شکست مواجه شدهاند.
هرگز فداکاریهایی که کسبوکارتان از شما میطلبد را دست کم نگیرید. اگر انسان سختکوشی هستید و به صحبتهای مشتریان خود گوش میدهید، شانس خوبی برای موفقیت کسبوکار نوپایتان وجود دارد.
سخن پایانی
راهاندازی کسبوکار در حوزه اینترنت سختگیریهای خاص خودش را دارد. در این مقاله نکات مهمی که بر اساس تجربه دکتر ماکان آریا پارسا، در رابطه با راهاندازی کسبوکار اینترنتی لازم بود، را بیان کردیم. هر کسبوکاری سختیها و شگردهایی دارد. ابزارهای لازم برای شروع کارتان را فراهم کنید و در گام اول با یک برنامهریزی دقیق آغاز کنید. درصورتیکه در این زمینه به مشاوره یک فرد با تجربه نیاز دارید میتوانید با ما تماس بگیرید.
ممنون از سایت خوبتون
سلام
جالب بود به نظر من هم عادات در ساختن مسیر موفقیت خیلی اثر داره
سلام
ممنون از توضیحات جالبتون و نظرات دکتر ماکان اریا پارسا
سلام نگین عزیز
ممنون از توجه شما